O objektu

ZLATIBORSKE TERASE 2-KULA

Uspešno privodimo kraju realizaciju stambenog objekta Zlatiborske terase, a sada prelazimo na sledeću fazu, nudimo vam još jedan biser arhitekture, još neviđenu na Zlatiboru, ZLATIBORSKE TERASE 2-KULA.
U novom, modernom, objektu, osim najlepše lokacije na Zlatiboru, vam možemo ponuditi savršeno funkcionalne stambene jedinice, sa fantastičnim pogledom sa terasa, koje odlikuju i zgradu Zlatiborske terase, u kojoj ćemo prve stanare primiti sredinom ove godine. Kupcima stanova smo spremili 44 garažna mesta u podrumskim etažama novog objekta.
O objektu:
Objekat, namenjen za stanovanje ispunjava sve kriterijume za miran odmor, a opet opremljen svim potrebnim sadržajem za ugodan boravak. 
Planirani objekat, spratnosti Po1+Po2+NP+P+5+Ps. U podrumima objekta, je predviđena garaža, dok je u ukopanom delu Su2 predviđen moderan welness centar za buduće vlasnike stanova. U sklopu welness centra, predviđen je caffe. U preostalom delu Su2, kao i ostalim etažama predviđeni su stanovi. Ono što izdvaja ovaj objekat od svih ostalih objekata na Zlatiboru je kaskadna konstrukcija objekta sa neprohodnim krovnim terasama  orijentisanim ka Torniku. U sastavu svakog stana je terasa sa pogledom na planinske predele.
Oko objekta je predviđena dečija igraonica, otvoren bazen i parking.
Konstrukcija:
Objekat je uglavnom projektovan skeletnim sistemom, sa betonskim platnima u ukopanom delu objekta sa AB stubovima, nosećim zidovima i stubovima. Svi betonski elementi se izvode betonom sa rebrastom armaturom(grede, stubovi, ploče), dok su ostali zidovi samo pregradni. Međuspratne konstrukcije su predviđene puni pločama, d=20cm. Fundiranje je predviđeno temeljnom pločom d=80cm. Iznad povučenog sprata je predviđen ravan krov, preko koga se postavlja najsavremenija hidroizolacija. 
Materijali:
Spoljni zidovi i unutrašnji‚ između stanova predviđeni su klima blokovi. Pregradni zidovi su zidani blokovima, mašinski malterisani, dva puta gletovani i okrečeni diperzivnim bojama. Završna obrada fasade delimično će biti sa dekorativnim malterom i elementima planinskog stila, ukrasnim kamenom i drvenim oblogama, sa izolacijom od kamene vune. Zidovi i podovi kupatila se oblažu uvoznom keramikom prve klase, od renomiranih proizvođača, do plafona. Podovi u kuhinji se takođe oblažu uvoznom keramikom prve klase, dok se zidovi kuhinje oblažu u visini od 90-150cm. Obrada podova u sobama je projektovana tarketom. Spoljna stolarija će biti drvo-aluminijum, a umutrašnja će biti od furniranog medijapana. Ulazna vrata će biti sigurnosna. Grejanje je predviđeno norveškim radijatorima.

Stanari nove zgrade, Zlatiborske terase 2-Kula, moći će da koriste sve pogodnosti kompleksa, Zlatiborske terase.
– Moderan wellness centar
Wellness centar, koji se prostire na 400m2, imaće u svom sastavu bazen sa hidromasažerima i „lastinim repom“, profesionalni đakuzi za sedam osoba, tuševe sa specijalnim efektima, grejanu klupu (tepidarijum), slanu sobu, parno kupatilo, finsku saunu, dve sobe za masažu, dve slačionice (mušku i žensku) i recepciju.
– Caffe-restoranu
Pored Wellness centra, nalaziće se caffe restoran, sa baštom, u kome će se služiti doručak i lagana jela (salate, paste…)
– Recepcija
U sklopu našeg kompleksa će biti recepcija, preko koje ćete moći da rentirate vašu nekretninu, koja će da sačekuje i ispraća goste i brinuti se o higijeni u celom objektu
Spoljašnji bazen:
U okviru kompleksa „Zlatiborske terase“, nalaziće se i spoljni bazen.